Jon Täng

Marketing Specialist / Webbutvecklare

En kväll på Thorskogs slott med Minälv

15 maj, 2013

Thorskogs slott Minälv

Igår fick jag tillsammans med kollegorna på Bozzanova, Marc och Johanna, samt cirka 40 andra medlemmar i marknadsföreningen Minälv, äran att få tillbringa kvällen på Thorskogs slott i Västerlanda.

Personalen på Thorskogs slott hade dukat upp en helkväll för oss med rundvandring och guidning på hela anläggningen och slottet, lite aktiviteter i form av bågskytte, boulé och labyrintspel, samt en avslutande superfin middag, som bestod av en gourmé-tallrik och en liten efterrätt.

Slottets huvudsakliga verksamhet var bröllop och konferens, där man vid sådana event kunde få hela parken för sig själv. Men det fanns även möjlighet för enklare middag och övernattning. De hade även ett förmånligt golfpaket i samarbete med Lysegårdens GK.

Ett helt klart rekommenderat ställe.

Jon Täng

Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jag är Marketing Specialist / Webbutvecklare på Bozzanova Reklambyrå i Vänersborg. Digital Marknadsföring, Sökmotoroptimering, Google Ads, Social Ads, WordPress och Webbutveckling är min vardag.

Copyright 2019 Jon Täng
tagsfolder-open-ocalendar-odiamond linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram