Jon Täng

Marketing Specialist / Webbutvecklare

WordPress 3.9 närmar sig

12 mars, 2014

I dagarna släpptes Beta 1 av WordPress 3.9 som har massor med fokus på admin-sidan. WordPress 3.9 har planerat lanseringsdatum den 14:e april och mycket fokus verkar ha legat på mediahantering denna gång.

I WordPress 3.9 har innehållsredigeraren, TinyMCE, fått sig en rejäl uppfräschning för att passa till 100% med grafikändringarna i 3.8. I redigeraren får man nu bland annat bättre redigeringsmöjlighet på bilder samt en förhandsvisning av gallerier. Några av de bättre delarna i den nya mediahanteringen är ersätt media, den nya dialogrutan för mediaegenskaper, samt att man direkt kan droppa media i redigeraren för uppladdning.

Även video och ljud har fått ett större stöd i mediahanteringen, där man nu kan skapa spellistor för både bild och ljud, samt även lägga in undertexter.

Läs mer om WordPress 3.9:

http://wordpress.org/news/2014/03/wordpress-3-9-beta-1/
http://make.wordpress.org/core/2014/03/11/audiovideo-2-0-update-media-modal/
http://wptavern.com/wordpress-beta-testers-start-your-engines-3-9-beta-1-released

 

Jon Täng

Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jag är Marketing Specialist / Webbutvecklare på Bozzanova Reklambyrå i Vänersborg. Digital Marknadsföring, Sökmotoroptimering, Google Ads, Social Ads, WordPress och Webbutveckling är min vardag.

Copyright 2019 Jon Täng
tagsfolder-open-ocalendar-odiamond linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram