Jon Täng

Marketing Specialist / Webbutvecklare

Brålanda Hotell & Vandrarhem uppgraderar

13 juli, 2014

Brålanda Hotell & Vandrarhem: ny hemsida

Vår kund Brålanda Hotell & Vandrarhem har uppgraderat sig till Hotell-status samt bytt från Bozzanovas publiceringsverktyg - Novapublisher - till en ny WordPress-hemsida med vårt koncept Novastyle. I torsdags lanserade vi deras nya webbplats.

I produktionen har vi bland annat använt oss av RoyalSlider för bildspelet på startsidan, Polylang för att lösa hemsidans flerspråksstöd, Font Awesome för snygga och retina-anpassade ikoner, samt Bootstrap 3 för att göra hemsidan responsiv. En nyhet till Novastyle-konceptet, som Brålanda Hotell & Vandrarhem fick, är tre nya widgetar för att visa kontaktinformation, adressinformation och öppettider.

Novastyle - ett hemsidekoncept för alla företag

Novastyle är ett koncept för att göra dynamiska WordPress-hemsidor för alla typer företag, men till en väldigt liten kostnad. Novastyle bygger ramverket Bootstrap 3 och har en mängd finesser och funktioner för att kunden ska kunna anpassa innehållet så det passar sitt företag/organisation.

Jon Täng

Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jag är Marketing Specialist / Webbutvecklare på Bozzanova Reklambyrå i Vänersborg. Digital Marknadsföring, Sökmotoroptimering, Google Ads, Social Ads, WordPress och Webbutveckling är min vardag.

Copyright 2019 Jon Täng
tagsfolder-open-ocalendar-odiamond linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram