Jon Täng

Årets andra arbetsvecka avklarad

18 januari, 2014

Då var andra arbetsveckan för året 2014 på Bozzanova avklarad. Det var också andra veckan med våra nya gäster på Bozzanova. Linda från Qalinda och Helena från Koberg Golfklubb delar nu lokal med oss. Veckan slutade också riktigt bra då vi fick ett meddelande om att vi vunnit en upphandling för en ny webbsida, där vi ska använda WordPress istället för SiteVision.

Demografi - kön - på jontang.se

Demografi i Google Analytics

För ett tag sedan implementerade Google demografi i verktyget Analytics. Med demografi får du information om besökarnas kön, ålder och intresse, vilket kan förbättra och förenkla ditt arbete mot rätt målgrupp. Nu har siffrorna börjat stabilisera sig för jontang.se och lite extra kul är att det nästan lika mellan könen på mina besökare.

Demografi - ålder - på jontang.se

 

Google Webmaster Tools

Vid årsskiftet gjorde Google en uppdatering på Webmaster Tools för att förbättra hanteringen av sökfraser (search queries) i verktyget. Maile Ohye förklarar hur allt fungerar i videon.

Mer information om detta hittar du på Googles hjälpsidor för Webmasters.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram