Jon Täng

Marketing Specialist / Webbutvecklare

Brålanda Hotell & Vandrarhem uppgraderar

Jon Täng
Av Jon Täng  |  13 juli, 2014

Brålanda Hotell & Vandrarhem: ny hemsida

Vår kund Brålanda Hotell & Vandrarhem har uppgraderat sig till Hotell-status samt bytt från Bozzanovas publiceringsverktyg - Novapublisher - till en ny WordPress-hemsida med vårt koncept Novastyle. I torsdags lanserade vi deras nya webbplats.

I produktionen har vi bland annat använt oss av RoyalSlider för bildspelet på startsidan, Polylang för att lösa hemsidans flerspråksstöd, Font Awesome för snygga och retina-anpassade ikoner, samt Bootstrap 3 för att göra hemsidan responsiv. En nyhet till Novastyle-konceptet, som Brålanda Hotell & Vandrarhem fick, är tre nya widgetar för att visa kontaktinformation, adressinformation och öppettider.

Novastyle - ett hemsidekoncept för alla företag

Novastyle är ett koncept för att göra dynamiska WordPress-hemsidor för alla typer företag, men till en väldigt liten kostnad. Novastyle bygger ramverket Bootstrap 3 och har en mängd finesser och funktioner för att kunden ska kunna anpassa innehållet så det passar sitt företag/organisation.

Jon Täng - Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jon Täng

Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jag är Marketing Specialist / Webbutvecklare på Bozzanova Reklambyrå i Vänersborg. Digital Marknadsföring, Sökmotoroptimering, Google Ads, Social Ads, WordPress och Webbutveckling är min vardag.

Copyright 2020 Jon Täng
Do NOT follow this link or you will be banned from the site! tagsdiamond linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram