Jon Täng

Marketing Specialist / Webbutvecklare

Be your brand! - en tanke som avslutar denna vecka

Jon Täng
Av Jon Täng  |  6 februari, 2015

"Be your brand" Minälv

Be your brand hette dagens föredrag på Minälvs mingelfrukost och gjordes av Fredrik Zander från profilkedjan New Wave Mode. Det var helt klart ett inspirerande föredrag. Ett sånt som får en att börja fundera på vad man själv ska göra för att hela tiden vara och stärka sitt varumärke.

Mitt schema denna arbetsvecka på Bozzanova har verkligen varit fullbokad. Tre hemsideutbildningar varav en på distans via skype, ett fotoskjut där vi tog personalfoton till en hemsida, två hemsidelanseringar och givetvis en del programmering på pågående webbprojekt. Veckan avslutades med en bra fredag med Minälv-mingel och efter det blev det en goo-fika med Laila (Social And Share) på kontoret.

Innan vi tog helg satt jag och Johanna och spånade mer på frasen "Be your brand" och hur vi kunde anamma detta mer hos oss och i vårt arbete på Bozzanova. En lång lista med punkter fick vi ihop. Nästa vecka får vi börja avverka dessa punkter.

Trevlig helg!

Jon Täng - Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jon Täng

Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jag är Marketing Specialist / Webbutvecklare på Bozzanova Reklambyrå i Vänersborg. Digital Marknadsföring, Sökmotoroptimering, Google Ads, Social Ads, WordPress och Webbutveckling är min vardag.

Copyright 2020 Jon Täng
Do NOT follow this link or you will be banned from the site! tagsdiamond linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram