Jon Täng

Marketing Specialist / Webbutvecklare

En kväll på Thorskogs slott med Minälv

Jon Täng
Av Jon Täng  |  15 maj, 2013

Thorskogs slott Minälv

Igår fick jag tillsammans med kollegorna på Bozzanova, Marc och Johanna, samt cirka 40 andra medlemmar i marknadsföreningen Minälv, äran att få tillbringa kvällen på Thorskogs slott i Västerlanda.

Personalen på Thorskogs slott hade dukat upp en helkväll för oss med rundvandring och guidning på hela anläggningen och slottet, lite aktiviteter i form av bågskytte, boulé och labyrintspel, samt en avslutande superfin middag, som bestod av en gourmé-tallrik och en liten efterrätt.

Slottets huvudsakliga verksamhet var bröllop och konferens, där man vid sådana event kunde få hela parken för sig själv. Men det fanns även möjlighet för enklare middag och övernattning. De hade även ett förmånligt golfpaket i samarbete med Lysegårdens GK.

Ett helt klart rekommenderat ställe.

Jon Täng - Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jon Täng

Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jag är Marketing Specialist / Webbutvecklare på Bozzanova Reklambyrå i Vänersborg. Digital Marknadsföring, Sökmotoroptimering, Google Ads, Social Ads, WordPress och Webbutveckling är min vardag.

Copyright 2020 Jon Täng
Do NOT follow this link or you will be banned from the site! tagsdiamond linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram