Jon Täng

Marketing Specialist / Webbutvecklare

Ett plåster avrivet (v.21.2019)

Jon Täng
Av Jon Täng  |  23 maj, 2019

Nu går tiden så där fort igen. Vips så har det gått 10 veckor sen senaste posten. Det måste bli bättring. 🙂

Dock har det inte hänt så mycket för min del. Jag har utforskat hur Gutenberg, den nya redigeringsmiljön i WordPress fungerar och hur vi utvecklare på Bozzanova ska börja koda för att dra nytta mer av verktyget. Jag har också kikat på en hel del andra alternativ som t.ex. Elementor, WP Bakery, Divi och Oxygen.

Bozzanova hade i veckan också uppstarten på en utvecklingsresa för företaget och vi anställda. I denna resa har vi tagit hjälp av Nina Schmidt som ska guida oss framåt. Spännande!

Halmens hus får ny hemsida

WordPress, WooCommerce och Elementor driver Halmens hus nya hemsida och webbshop.

Halmens hus fick för några veckor sedan sin nya hemsida levererad. Denna nya hemsida använder sig av WordPress och sidbyggare Elementor. Jag har byggt ett nytt tema på Bozzanova som ska är 100% kompatibelt med Elementor och Gutenberg. Till Halmens hus har jag även byggt specialkomponenter till Elementor för att kunna visa upp bland annat deras utbud av kurser och utställningar. Med den nya hemsidan har jag också slagit ihop hemsidan med den externa webbshopen som drivs med WooCommerce.

Passa på att besöka Halmens hus i sommar! 🙂

Bozzanova hjälper Trenova Fastigheter med reklambyråtjänster

Bozzanova hjälper Trenova Fastigheter med reklambyråtjänster - Facebook-kampanj, film, reklamvepa, folder, hemsida

Idag startade en kampanj som Bozzanova har varit involverad i. Vi har hjälpt Trenova Fastigheter att ta fram material för att marknadsföra deras nya saluhall i Trenova Center i Vänersborg. Mitt arbete har varit att bygga en ny tillfällig hemsida, skapa en Facebook-sida och ett Business-konto samt satt upp deras första Facebook-kampanj som ska hjälpa dem att hitta någon som ska utveckla och driva saluhallen.

Kommande

I slutet på förra veckan startade jag upp två nya webbprojekt som ligger på mitt bord. Båda projekten har anknytning till Vänern. Båda projekten kommer innebära lite klurigt tänkande. Kommer bli kul!

Jon Täng - Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jon Täng

Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jag är Marketing Specialist / Webbutvecklare på Bozzanova Reklambyrå i Vänersborg. Digital Marknadsföring, Sökmotoroptimering, Google Ads, Social Ads, WordPress och Webbutveckling är min vardag.

Copyright 2020 Jon Täng
Do NOT follow this link or you will be banned from the site! tagsdiamond linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram