Jon Täng

Marketing Specialist / Webbutvecklare

Flora Blommor öppnar webbshop

Jon Täng
Av Jon Täng  |  19 februari, 2014

Flora Blommor i Trollhättan får ny hemsida med webbshop

I veckan har Flora Blommor i Trollhättan fått en nya hemsida och webbshop levererad av oss på Bozzanova. Flora Blommor är den första hemsidan vi lanserar med den allra senaste versionen av vårt koncept Novastyle för webbshop. Temat använder sig av Bootstrap, vilket ger bra responsiv funktion för mobiler och surfplattor, samt Font Awesome för snygga ikoner. Till Flora Blommors e-handelslösning har vi använt oss av WooCommerce.

På denna hemsida testar vi även en ny funktion, som jag hoppas ska ge ett positivt resultat när det gäller sökoptimering. Det ska bli spännande att se vad som händer när Google har indexerat klart och trafiken på hemsidan börjar öka.

Jon Täng - Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jon Täng

Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jag är Marketing Specialist / Webbutvecklare på Bozzanova Reklambyrå i Vänersborg. Digital Marknadsföring, Sökmotoroptimering, Google Ads, Social Ads, WordPress och Webbutveckling är min vardag.

Copyright 2020 Jon Täng
Do NOT follow this link or you will be banned from the site! tagsdiamond linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram