Jon Täng

Marketing Specialist / Webbutvecklare

God jul och Gott nytt år!

Jon Täng
Av Jon Täng  |  24 december, 2014

God jul & gott nytt år önskar Jon Täng

Jag vill önska er alla en god jul, en god fortsättning, ett gott nytt år och ett bra 2015.

Mitt 2014 har varit ett bra år. Jag och min sambo har fått en liten dotter, Amanda, som vi är jätteglada över. Vi har fått vara friska. Vi båda har bra jobb, ett bra och varmt hus, samt många goda vänner. Vårt hus har vi lyckats uppgradera med ett nytt kök, nytt badrum och ett nytt rum i källaren.

I mitt arbete, på Bozzanova Reklambyrå, där jag arbetar som webbutvecklare, har jag också haft ett bra år. Vi har vunnit ett flertal upphandlingar, varav några där vi tävlat mot större och starkare byråer. Vi har vuxit och utökat personalen. Vi har får vara delaktiga i massor av spännande projekt. Vi har lanserat hemsidor och appar. Vi har fått utvecklats som företag och i våra yrkesroller.

2015...

2015 hoppas jag blir ett spännande år. Jag hoppas att jag får fortsätta utveckla mina färdigheter inom webbtekniker, WordPress och sökoptimering (SEO). Jag hoppas jag ska få lite mer tid till denna hemsida samt få till ett nytt tema och några nya plugin. Jag hoppas att vi kan växa ännu mer på Bozzanova, både i storlek med mer personal och i styrka genom vidareutbildningar och teknikförbättringar. Jag ser fram mot att få vara pappaledig tillsammans med min dotter.

Oups! Nu är det dags för Kalle Anka på TV:n. Åter igen...

... God Jul och gott nytt år!

Jon Täng - Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jon Täng

Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jag är Marketing Specialist / Webbutvecklare på Bozzanova Reklambyrå i Vänersborg. Digital Marknadsföring, Sökmotoroptimering, Google Ads, Social Ads, WordPress och Webbutveckling är min vardag.

Copyright 2020 Jon Täng
Do NOT follow this link or you will be banned from the site! tagsdiamond linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram