Jon Täng

Marketing Specialist / Webbutvecklare

Golfa runt Vänern fräschar upp hemsidan

Jon Täng
Av Jon Täng  |  14 april, 2015

Golfa runt Vänern ny hemsida från Bozzanova reklam- och  webbyrå

I veckan lanserade vi, på Bozzanova, Golfa runt Vänerns nya hemsida. Golfa runt Vänern är en förening bestående av 19 golfklubbar runt Vänern, som har gått ihop för att bättre marknadsföra sig och erbjuda ett kanonbra golfpaket. Under 2014 hade dessa golfklubbar tillsammans 4500 turistbesök, vilket var en ökning med 32 % från 2013. Vi får hoppas att den nya hemsidan ska bidra med mer besök på golfbanorna, så att dessa siffror blir bättre för säsongen 2015.

Golfa runt Vänerns nya hemsida är mer grafisk än den förra, och har mer fokus på bilder. Vi hoppas att klubbarna under denna säsong kommer få in massor med bra bildmaterial, som med deras unika miljöer kommer göra en bra marknadsföring för dem.

Hemsidan använder WordPress som publiceringsverktyg. Det nya temat är byggt runt ramverket Bootstrap och gör hemsidan responsiv och därmed kan visas på fler enheter och plattformar. Vi har gjort en helt ny kartfunktion, som använder Google Maps och SVG-ikoner, som har stora möjligheter till anpassning. Presentationen av golfbanorna har också fått ett lyft, från förra hemsidan, med mer möjlighet till grafiskt material och en bra funktion för att visa upp deras faciliteter.

Besök Golfa runt Vänern: www.golfaruntvanern.se.

Jon Täng - Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jon Täng

Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jag är Marketing Specialist / Webbutvecklare på Bozzanova Reklambyrå i Vänersborg. Digital Marknadsföring, Sökmotoroptimering, Google Ads, Social Ads, WordPress och Webbutveckling är min vardag.

Copyright 2020 Jon Täng
Do NOT follow this link or you will be banned from the site! tagsdiamond linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram