Jon Täng

Marketing Specialist / Webbutvecklare

Green Factory har fått en uppfräschning

Jon Täng
Av Jon Täng  |  4 augusti, 2013

Green Factory

Portalen Green Factory har fått ett nytt tema, byggt av oss på Bozzanova, samt en uppfräschning av sajten system. Vi smyglanserade sajten i slutet på Juli. Den är dock inte helt klar, utan mer kommer till efter semestern.


Temat till Green Factory, som är en WordPress-sajt, har vi byggt med Bootstrap och Font awesome. Vi har använt posttyper (custom post types) med specialanpassade metafält (metaboxes) för att hantera bland annat nyheter, event, och kontakter.

Några tillägg (plugin) vi har användt till sajten är Gravity Forms och Royal Slider för WordPress.

 

Jon Täng - Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jon Täng

Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jag är Marketing Specialist / Webbutvecklare på Bozzanova Reklambyrå i Vänersborg. Digital Marknadsföring, Sökmotoroptimering, Google Ads, Social Ads, WordPress och Webbutveckling är min vardag.

3 comments on “Green Factory har fått en uppfräschning”

  1. […] På jobbet har det hänt en del med. Det stora projektet den senaste tiden har varit Team Dalsland, där vi på Bozzanova har varit drivande som projektledare och administratörer för hemsida och sociala medier. Jag själv har, byggt kampanjsajt, gästbloggat och varit modellfotograf. Innan semestern fick jag även smyglanserat den nya Green Factory-sajten. […]

Copyright 2020 Jon Täng
Do NOT follow this link or you will be banned from the site! tagsdiamond linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram