Jon Täng

Marketing Specialist / Webbutvecklare

Kaliber K-konferens på Kroppefjäll

Jon Täng
Av Jon Täng  |  2 juni, 2013

Kroppefjäll hotell

För ett tag sen kände vi att vi behövde gå igenom lite djupare i de organisatoriska frågorna för nätverket Kaliber K. Så i torsdags begav vi oss till Kroppefjäll och deras hotell- och konferensanläggning.

Medverkade gjorde jag, Johanna och Marc från Bozzanova, Ulf och Christina från Axelson information, Malin från Baxna kommunikation, Gunilla från Gunilla Samuelsson Grafisk Form, Erika från Alsin Design och Rune från Nordic Adventure Agency. Tyvärr kunde inte Karin från Ljungman kommunikation medverka.

Under hela dagen diskuterades det om vad vi ville med vårat nätverk och hur vi ska gå vidare och utvecklas. Kvällen ägnade vi åt samkväm, med några omgångar kubbspel, god mat och dryck i restaurangen. Efter maten tillbringade vi resten av kvällen och natten ute på uteserveringen där vi med god dryck och uppfriskande livshistorier skrattade gott tills det var dags för att lägga huvudet på kudden.

Jon Täng - Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jon Täng

Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jag är Marketing Specialist / Webbutvecklare på Bozzanova Reklambyrå i Vänersborg. Digital Marknadsföring, Sökmotoroptimering, Google Ads, Social Ads, WordPress och Webbutveckling är min vardag.

Copyright 2020 Jon Täng
Do NOT follow this link or you will be banned from the site! tagsdiamond linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram