Jon Täng

Marketing Specialist / Webbutvecklare

Minälv besöker Kroppefjäll

Jon Täng
Av Jon Täng  |  24 maj, 2014

Varje år bjuder styrelsen i Minälv sina medlemmar på ett litet utflyktsmål, som ett litet avslut inför sommaruppehållet. I år var vi ett trettiotal medlemmar som fick besöka Kroppefjäll - hotell, relax och konferens i Dalsland.

Personalen på Kroppefjäll tog varmt emot oss denna försommardag. Vi bjöds på en kort rundvandring på anläggningen med ett litet stopp på en utsiktsplats uppe på Kroppefjäll med utsikt över sydvästra Dalsland. Där fick vi njuta en stund av utsikten med lite god champagne och smaskiga aptitretare.

Efter rundvandringen bjöds vi på en mycket god buffé, där kocken hade förberett allt från grodlår till oxfilé. Efter middagen intog vi kaffe och efterrätt utomhus i kvällssolen med utsikt över Kroppefjälls anläggning och Mörttjärn.

Tack, Minälv och Kroppefjälls personal, för en mycket trevlig kväll!

Jon Täng - Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jon Täng

Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jag är Marketing Specialist / Webbutvecklare på Bozzanova Reklambyrå i Vänersborg. Digital Marknadsföring, Sökmotoroptimering, Google Ads, Social Ads, WordPress och Webbutveckling är min vardag.

One comment on “Minälv besöker Kroppefjäll”

Copyright 2020 Jon Täng
Do NOT follow this link or you will be banned from the site! tagsdiamond linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram