Jon Täng

Marketing Specialist / Webbutvecklare

V21: Lanseringar, Minälvs årliga resa, Adobe CC, praktikanten lämnar oss

Jon Täng
Av Jon Täng  |  14 maj, 2014

Adobe Creative Cloud

Veckan har varit fullspäckad med händelser för oss i arbetslaget på Bozzanova. Nya kunder har hittat oss och nya projekt har trillat in. Vi har lanserat kampanjen Fossiloberoende 2030, som Fyrbodal driver. Ett VGR-projekt, som vi vann via anbud, börjar närma sig slutet. Vi har i veckan lanserat två hemsidor, The Distant Sound och Project In Site, till ett konstprojekt, samt fått klart och levererat mycket av deras trycksaker. Det har varit en medlemsresa med Minälv och vår praktikant gjorde sin sista vecka hos oss.

Praktikanten Laila lämnar oss

Laila, vår praktikantVår praktikant Laila, som läser konceptutveckling mot e-handel i Uddevalla, avslutade denna vecka sin praktik hos oss på Bozzanova. Förhoppningsvis kommer hon tillbaka till oss nästkommande praktikperioder i utbildningen.

Laila är mycket duktig och har slitit väldigt hårt hos oss. Jag kan varmt rekommendera henne till framtida arbetsgivare, som en dag kommer anställa henne som konceptutvecklare.

Minälv reser till Kroppefjäll

Efter varje vår tackar Minälv av sina medlemmar genom att anordna en resa, ett utflyktsmål. I år blev det ett besök till Kroppefjäll. Personalen på Kroppefjäll bjöds oss på en rundvandring på anläggningen, en mycket god middag och en trevlig kväll. Läs mer om kvällen på Kroppefjäll.

Vi uppgraderar till Adobe CC

Från nästa vecka börjar vi uppgradera våra programvaror på kontoret till Adobe Creative Cloud. Det ska bli kul att börja titta på lite nya program i Adobe-serien. Bland annat Edge Animate ska bli lite kul att leka med.

Jon Täng - Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jon Täng

Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jag är Marketing Specialist / Webbutvecklare på Bozzanova Reklambyrå i Vänersborg. Digital Marknadsföring, Sökmotoroptimering, Google Ads, Social Ads, WordPress och Webbutveckling är min vardag.

Copyright 2020 Jon Täng
Do NOT follow this link or you will be banned from the site! tagsdiamond linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram