Jon Täng

Marketing Specialist / Webbutvecklare

Nätverka på Minälvs första höstträff - The Startup Adventure!

Jon Täng
Av Jon Täng  |  29 augusti, 2013

Solnedgång på Kinnekulle

Nu är semestern slut och första arbetsveckan på Bozzanova är snart avverkad. Hösten är väldigt nära, men det är mycket skoj händer denna höst. När arbetet nu är igång är det också tid för att gå på olika nätverksträffar. Den första nätverksträffen för mig blir Minälvs mingelfrukost, där första föreläsaren är Eric Wallin med sin föreläsning om The Startup Adventure. Vill du knyta kontakter är det möjligt för dig att gå dit, helt gratis. Anmäl dig som gäst på Minälvs hemsida. Vill man nätverka i Göteborg så kan man följa min kompis Annas blogg för bra nätverkstips.

Många andra roliga saker händer i höst. Bootstrap 3 har ganska nyligen blivit släppt med många intressanta förändringar. Fler spännande saker som händer i höst är bland annat släppen av WordPress 3.7 i oktober och 3.8 i december, samt det nya standardtemat, till WordPress, Twenty Fourteen.

På jobbet har vi redan ett tiotal webbprojekt som ligger i kö för produktion under hösten. Några av dessa ska bli lite extra kul att arbeta med då de innehåller lite nya utmaningar och problem som ska lösas. Då Bootstrap har kommit i nyversion ska även vårt koncept Novastyle uppdateras och byggas om en del.

Jon Täng - Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jon Täng

Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jag är Marketing Specialist / Webbutvecklare på Bozzanova Reklambyrå i Vänersborg. Digital Marknadsföring, Sökmotoroptimering, Google Ads, Social Ads, WordPress och Webbutveckling är min vardag.

3 comments on “Nätverka på Minälvs första höstträff - The Startup Adventure!”

  1. Hej Jon!

    Tack för tipset på nätverkseventet, kan nog sträcka mig att tipsa om det, gillar att tipsa speciellt om det som inte kostar företagaren så mycket mer ger bra mingel. Tack även för tipset till min egna blogg, försöker få läsarskaran att växa och allt hjälper! Fortsätt gärna tipsa mig, speciellt om Minälv har luncher, det tror jag skulle passa fint.

    1. Hej Anna 🙂
      Minälv har bara frukostar med mingel och föreläsning. Men luncher vet jag att andra företag anordnar. Får luska lite om dem och tipsa.

Copyright 2020 Jon Täng
Do NOT follow this link or you will be banned from the site! tagsdiamond linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram