Jon Täng

Marketing Specialist / Webbutvecklare

Osäker på hur du arbetar med WordPress?

Jon Täng
Av Jon Täng  |  4 juni, 2013

Har du fått ansvaret att sköta företagets, eller föreningens hemsida, som byggd på WordPress? Tycker du att det känns lite överväldigande och kanske lite läskigt att utforska WordPress på egen hand? Då finns det hjälp för dig.

Thord Daniel Hedengren, som skrivit en bunt böcker om WordPress, bl.a. Smashing WordPress: Beyond the Blog, har för ett tag sedan släppt en ny digital bok - Webbpublicering med WordPress, som inriktar sig just på att arbeta med WordPress som plattform. Boken som är helt gratis går igenom det mesta; installation och inställningar, poster och sidor, mediabibliotek och bildhantering, samt uppdatering av systemet och plugin.

Ladda ner boken direkt här!

Behöver du hjälp?

Känner du dig fortfarande osäker på hur du ska driva och arbeta med din WordPress-hemsida kan du självklart kontakta oss på Bozzanova, så ordnar vi en grundlig utbildning åt dig eller ditt företag.

Kontakta oss på 0521-186 20 eller info@bozzanova.se.

Jon Täng - Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jon Täng

Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jag är Marketing Specialist / Webbutvecklare på Bozzanova Reklambyrå i Vänersborg. Digital Marknadsföring, Sökmotoroptimering, Google Ads, Social Ads, WordPress och Webbutveckling är min vardag.

Copyright 2020 Jon Täng
Do NOT follow this link or you will be banned from the site! tagsdiamond linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram