Jon Täng

Marketing Specialist / Webbutvecklare

Position Väst och Ronnums Herrgård med Minälv är veckans höjdpunkter

Jon Täng
Av Jon Täng  |  19 oktober, 2013

Position Väst ett arbete av Bozzanova en del av Kaliber K

Veckan på Bozzanova har varit väldigt händelserik och produktiv. Den började med en lanseringen av Omställningskontorets+ nya hemsida för att marknadsföra regionen mellan Oslo och Göteborg - Position Väst, som jag nämnt i tidigare inlägg. Lanseringen har fått bra genomslag med reportage i den mesta av den västsvenska median, med inslag i TV, radio och tidningar.

Minälvs medlemsresa till Ronnums Herrgård

Bozzanova var på Minälvs medlemsresa till Ronnums herrgård där vi fick middag och minglade

Veckan avslutades med ett trevligt besök på Ronnums Herrgård, i Vargön, som anordnades av Minälv. Jag och Johanna representerade oss från Bozzanova. Vi fick vandra runt och se deras sviter, spa- och gymanläggningen, samt restaurangerna. Sedan bjöds det på en trerätters middag som var himla smaskig.

WordPress 3.7 närmar sig

Igår kväll (svensk tid) så släpptes även WordPress 3.7 RC1 vilket är kul, då det verkar som om WordPress-teamet håller tidsplanen för version 3.7.

 

Jon Täng - Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jon Täng

Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jag är Marketing Specialist / Webbutvecklare på Bozzanova Reklambyrå i Vänersborg. Digital Marknadsföring, Sökmotoroptimering, Google Ads, Social Ads, WordPress och Webbutveckling är min vardag.

Copyright 2020 Jon Täng
Do NOT follow this link or you will be banned from the site! tagsdiamond linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram