Jon Täng

Marketing Specialist / Webbutvecklare

Sorteringsguidens nya app och hemsida lanserad

Jon Täng
Av Jon Täng  |  2 december, 2014

Sorteringsguiden har fått sin nya app och hemsida levererad av oss på Bozzanova Reklambyrå. Sorteringsguiden är ett samarbete mellan renhållning i Trollhättan, Uddevalla och Vänersborg.

sorteringsguiden-trollhattan

Nyheter på sorteringsguiden.se

För ett drygt år sedan hjälpte vi till att sätta upp hemsidan som en multisite i WordPress, samt byggde en del plugin och funktionalitet. I år har vi gjort ett helt nytt tema där vi bakat in massor med funktionalitet. En av de bättre funktionerna är bland annat visningen av öppettiderna för städernas Återvinningscentral.

Hemsidan drivs av WordPress och är en multisite-installation. Temat är byggt med Bootstrap, för den inbyggda funktionaliteten och för att få hemsidan responsiv. I temat används Font Awesome och Google Maps flitigt för att ge bra användarupplevelser.

Nyheter i Sorteringsguiden App

Sorteringsguidens app övertog vi utvecklingen av i somras. Den nya appen, som vi byggt om helt och hållet, innehåller massor med små finesser som till exempel att du kan enkelt se vilken återvinningsstation som ligger närmast och vad du kan lämna för återvinning där. Appen finns för både IOS och Andriod.

Prova appen. Ladda ner den på Google Play eller App Store.

Jon Täng - Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jon Täng

Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jag är Marketing Specialist / Webbutvecklare på Bozzanova Reklambyrå i Vänersborg. Digital Marknadsföring, Sökmotoroptimering, Google Ads, Social Ads, WordPress och Webbutveckling är min vardag.

Copyright 2020 Jon Täng
Do NOT follow this link or you will be banned from the site! tagsdiamond linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram