Jon Täng

Marketing Specialist / Webbutvecklare

Speedmeeting med ACT och City Trollhättan

Jon Täng
Av Jon Täng  |  21 januari, 2015

Speedmeeting med ACT och City Trollhättan

Idag var jag och representerade Bozzanova Reklambyrå på ett frukostmöte, med speedmeeting, arrangerad av ACT och City Trollhättan.

Det var ett trevligt och avslappnat möte med många intressanta och potentiellt nya kunder i från Trollhättans centrum. Man hann inte med så mycket säljande, men det gjorde egentligen inte så mycket. Istället fick man en chans att lugnt och avslappnat att presentera sig och sitt företag, samt lyssna av vad företagen har för behov och önskemål.

Dagens möte var det första av vårens många möten och mingel. Nästa möte/mingel för min del blir nog Minälvs frukostmöte den 6:e februari - Be your brand. Nu ska jag smälta dagens information och briefa mina kollegor. Sen kan vi gå på offensiven och sälja in genomtänkta koncept till dagens mötesdeltagare.

Tack till ACT och City Trollhättan, samt alla andra som var med idag!

Jon Täng - Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jon Täng

Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jag är Marketing Specialist / Webbutvecklare på Bozzanova Reklambyrå i Vänersborg. Digital Marknadsföring, Sökmotoroptimering, Google Ads, Social Ads, WordPress och Webbutveckling är min vardag.

2 comments on “Speedmeeting med ACT och City Trollhättan”

    1. Enligt vad som sades då så skulle bli fler sådana mingeltillfällen. Annars kan jag rekommendera dig att besöka Minälv för lite mingel och ispiration.

Copyright 2020 Jon Täng
Do NOT follow this link or you will be banned from the site! tagsdiamond linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram