Jon Täng

Marketing Specialist / Webbutvecklare

Testar Comments Evolved samt har en ny sajt på gång

Jon Täng
Av Jon Täng  |  1 september, 2013
Comments Evolved

WordPress kommenteringsdel i Comments Evolved

För tillfället provar jag ett plugin på mina bloggar - Comments Evolved. Med detta tillägg utökar man kommenteringsmöjligheterna, för sina besökare, till att även kunna använda bland annat Facebook, Google+ och Disqus, tillsammans med den inbyggda kommenteringen i WordPress.

Än så länge är jag nöjd med Comments Evolved. Det verkar inte slöa ner sajterna, genererar inga felmeddelanden, samt så har det lite finesser som gör bland annat kommentering via Facebook lite extra bra. Jag hoppas dock att det blir ett bättre och med användarvänligt gränssnitt på tilläggets inställningssida vid kommande uppdateringar.

Ny WordPress-sajt på gång

Denna vecka har jag också börjat utvecklingen av en ny WordPress-sajt. Det ska byggas minst ett tema till denna sajt, samt ett stort plugin och säkert några små. Jag har som mål att försöka göra teman och plugin så mycket OOP (objektorienterad programmering) som jag kan. Det kommer bli en ganska stor sajt, så jag kommer behöva hitta ett nytt webbhotell. Mer än så här kan jag nog inte avslöja då det är lite hemligt, men snart kommer mer detaljer. Så håll ut. 🙂

Jon Täng - Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jon Täng

Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jag är Marketing Specialist / Webbutvecklare på Bozzanova Reklambyrå i Vänersborg. Digital Marknadsföring, Sökmotoroptimering, Google Ads, Social Ads, WordPress och Webbutveckling är min vardag.

Copyright 2020 Jon Täng
Do NOT follow this link or you will be banned from the site! tagsdiamond linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram