Jon Täng

Marketing Specialist / Webbutvecklare

Trollhättan Convention Bureau har fått sin hemsida

Jon Täng
Av Jon Täng  |  6 december, 2014

Trollhättan Convention Bureau har fått sin hemsida levererad av oss på Bozzanova Reklambyrå. Trollhättan Convention Bureau är också en av våra första kunder på vår nya serverlösning, som Bozzanova snart kommer erbjuda tillsammans med ett bra och prisvärt supportpaket.

Trollhättan Convetion Bureau - meetintrollhattan.se

Vad är Trollhättan Convention Bureau?

Trollhättan Convention Bureau är en kostnadsfri och neutral organisation under Trollhättan Stads näringslivsenhet. Deras uppdrag är att marknadsföra Trollhättan som en naturlig plats för möten - både nationella och internationella. Man kan dessutom få hjälp av Trollhättan Convention Bureau i form av presentation av staden, arrangemangstips och marknadsföring av eventet - helt kostnadsfritt - om man vill arrangera ett möte i Trollhättan.

Trollhättan Convention Bureau använder WordPress

Trollhättan Convention Bureaus hemsida drivs av WordPress och temat bygger på senaste version av  vårt egenbyggda ramverk. Vi har också använt oss av ramverket Bootstrap för att bland annat göra hemsidan responsiv, Font Awesome används för de snygga och retina-anpassade ikonerna och Google Maps används för positionering av platser.

Inom kort kommer även Trollhättan Convention Bureaus hemsida finnas på engelska. Vi använder oss då av pluginet Polylang för att göra WordPress-sidan flerspråkig. Pluginet Polylang har jag själv bidragit till med en ny svensk översättning.

Några andra bra plugin som vi på Bozzanova ofta använder för att ge bra funktionalitet på WordPress-hemsidor vi levererar är bland annat Gravity Forms, WordPress SEO och Simple Image Sizes.

Jon Täng - Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jon Täng

Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jag är Marketing Specialist / Webbutvecklare på Bozzanova Reklambyrå i Vänersborg. Digital Marknadsföring, Sökmotoroptimering, Google Ads, Social Ads, WordPress och Webbutveckling är min vardag.

Copyright 2020 Jon Täng
Do NOT follow this link or you will be banned from the site! tagsdiamond linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram