Jon Täng

Marketing Specialist / Webbutvecklare

TUR-mässa och smyglansering

Jon Täng
Av Jon Täng  |  21 mars, 2014

Denna arbetsvecka har nu passerat och det är dags för helg. Möten, nya uppdrag, mässbesök och lansering av hemsida. Veckan har varit fullspäckad med aktiviteter både på och utanför Bozzanova Reklambyrås kontor.

TUR-mässa i Göteborg

I torsdags var jag, Johanna och Marc bjudna ner till TUR-mässan i Götegborg av vårt lokala turistbolag Visit Trollhättan Vänersborg. Dagen var full av inspiration och aktiviteter. Den trevligaste montern var nog Grebbestad, där vi fick reda på mycket kul information om bryggerier på orten. Och självklart fick vi smaka på deras nya öl - Starkpilsner -  som endast går att få tag på på något utvalt Systembolag i Göteborg.

Dagen slutade väldigt trevligt då jag lyckades vinna ett presentkort, gällande  en trerätters middag för två på Hooks Herrgård.

Ny hemsida: Per-Anders Nilsson Illustration AB

Ny hemsida: Per-Anders Nilsson Illustration AB

Illustratören Per-Anders Nilsson har fått en ny hemsida av oss på Bozzanova, som vi smyglanserade i onsdags. Hemsidan är byggd med WordPress och vårt Novastyle-koncept. Så nu väntar vi bara på att Google ska indexera ordentligt. Något extra roligt som hände direkt var att hemsidan steg 47 placeringar på ett av de viktigaste sökorden dagen efter lansering.

Jon Täng - Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jon Täng

Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jag är Marketing Specialist / Webbutvecklare på Bozzanova Reklambyrå i Vänersborg. Digital Marknadsföring, Sökmotoroptimering, Google Ads, Social Ads, WordPress och Webbutveckling är min vardag.

Copyright 2020 Jon Täng
Do NOT follow this link or you will be banned from the site! tagsdiamond linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram