Jon Täng

Marketing Specialist / Webbutvecklare

Vecka 20: Font Awesome 4.1 och 3 sajter färdiga för lansering

Jon Täng
Av Jon Täng  |  17 maj, 2014

Denna vecka har varit en smula hektisk. Hela gänget på Bozzanova Reklambyrå (inklusive vår praktikant) har arbetat stenhårt med att färdigställa en kampanj med tillhörande trycksaker, en kampanjsajt, en kampanjsida på Facebook med bland annat en tävlingsapp, en sida på Google+ samt konton på Twitter och Instagram. Allt är nu klart (tekniskt) och till 98% redo för lanseringen på måndag. Utöver detta har även två multisajter i WordPress gjort klara för lansering.

En liten extra kul bonus denna vecka var att jag blev kontaktad av företaget Comactiva för ett eventuellt samarbete, då många av deras kunder behövde hjälp med hemsidor. De hade hittat mig via denna blogg, då jag bland annat har gjort några inlägg om språktillägget Polylang till WordPress.

Font Awesome 4.1.0

Font Awesome 4.1.0: nya ikoner

Font Awesome släpper 4.1.0 med 71 nya ikoner. Den stora ikonen är självklart WordPress-ikonen, men något jag har längtat efter är fil-ikoner, som till exempel PDF och Excel med flera.

Första Android-appen

Under rätt lång tid har vi arbetet med ett stort projekt, där både hemsida och appar till Andriod och IOS skulle göras. I måndags släpptes äntligen första versionen av Android-appen på Google Play, så nu är jag officiellt också en app-utvecklare. Nu väntar vi bara på att Apple ska godkänna appen för App Store.

jontang.se på Facebook

Min Facebooksida jontang.se har äntligen passerat 50 följare. Tack alla följare!

Jon Täng - Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jon Täng

Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jag är Marketing Specialist / Webbutvecklare på Bozzanova Reklambyrå i Vänersborg. Digital Marknadsföring, Sökmotoroptimering, Google Ads, Social Ads, WordPress och Webbutveckling är min vardag.

Copyright 2020 Jon Täng
Do NOT follow this link or you will be banned from the site! tagsdiamond linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram