Jon Täng

Marketing Specialist / Webbutvecklare

WordPress 3.9 närmar sig

Jon Täng
Av Jon Täng  |  12 mars, 2014

I dagarna släpptes Beta 1 av WordPress 3.9 som har massor med fokus på admin-sidan. WordPress 3.9 har planerat lanseringsdatum den 14:e april och mycket fokus verkar ha legat på mediahantering denna gång.

I WordPress 3.9 har innehållsredigeraren, TinyMCE, fått sig en rejäl uppfräschning för att passa till 100% med grafikändringarna i 3.8. I redigeraren får man nu bland annat bättre redigeringsmöjlighet på bilder samt en förhandsvisning av gallerier. Några av de bättre delarna i den nya mediahanteringen är ersätt media, den nya dialogrutan för mediaegenskaper, samt att man direkt kan droppa media i redigeraren för uppladdning.

Även video och ljud har fått ett större stöd i mediahanteringen, där man nu kan skapa spellistor för både bild och ljud, samt även lägga in undertexter.

Läs mer om WordPress 3.9:

http://wordpress.org/news/2014/03/wordpress-3-9-beta-1/
http://make.wordpress.org/core/2014/03/11/audiovideo-2-0-update-media-modal/
http://wptavern.com/wordpress-beta-testers-start-your-engines-3-9-beta-1-released

 

Jon Täng - Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jon Täng

Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jag är Marketing Specialist / Webbutvecklare på Bozzanova Reklambyrå i Vänersborg. Digital Marknadsföring, Sökmotoroptimering, Google Ads, Social Ads, WordPress och Webbutveckling är min vardag.

Copyright 2020 Jon Täng
Do NOT follow this link or you will be banned from the site! tagsdiamond linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram