Jon Täng

Marketing Specialist / Webbutvecklare

WordPress 4.1 beta 1 är ute

Jon Täng
Av Jon Täng  |  15 november, 2014

Nu har WordPress-gänget släppt beta 1 av WordPress 4.1. En av de större nyheterna i denna version är självklart ett nytt tema - Twenty Fifteen, som är ett rent blogg-tema. Editorn har också fått några nyheter. Bland annat en ny fullskärms-funktion och en snabbredigeringsfunktion för inbäddade bilder i innehållet. Ladda hem och prova den.

WordPress 4.1: Twenty Fifteen

Nytt under huven i WordPress 4.1

Något som jag som WordPress-utvecklare gillar är de nya möjligheterna att kunna göra nästlade frågor (queries) för till exempel meta-innehåll och taxonomier (meta_query och tax_query). Detta kommer göra det mycket enklare att göra filtreringsfunktioner till exempel.

Lanseringen av WordPress 4.1 är planerad till den 8 december. I skrivande stund har de 133 tickets kvar i trackern som ska lösas tills dess. Ska bli spännande att se om några mer nyheter smyger in i produktionen till nästa beta-version, eller till RC.

Jon Täng - Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jon Täng

Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jag är Marketing Specialist / Webbutvecklare på Bozzanova Reklambyrå i Vänersborg. Digital Marknadsföring, Sökmotoroptimering, Google Ads, Social Ads, WordPress och Webbutveckling är min vardag.

Copyright 2020 Jon Täng
Do NOT follow this link or you will be banned from the site! tagsdiamond linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram