Jon Täng

Bozzanova utökar sitt supportpaket

7 oktober, 2014

Varning för sårbarhet i WordPress teman av Orange ThemesI fredags utökade Bozzanova Reklambyrå sitt supportpaket för sina supportkunder med WordPress-hemsidor. Uppgraderingen av supportpaketet är dessutom helt kostnadsfritt för kunderna.

Under en tid har vi sett ökningar på intrångsförsök och intrång på våra kunders hemsidor. Därför har vi på Bozzanova beslutat för att utöka supportpaketet för våra supportkunder med ett bra intrångsskydd. Så i fredags installerade vi ett nytt plugin på alla supportkunders WordPress-hemsidor, som bland annat tvingar användare till säkrare lösenord, malware-skanning av hemsidan, samt blockering och svartlistning av besökare som obehörigt försöker logga in på hemsidan.

Bara över helgen så fick vi in rapporter om där hundratals intrångsförsök har blockerats hos våra supportkunder och i skrivande stund har det trillat in ett tiotal rapporter från olika kundsajter. Med detta extra skydd, som vi nu erbjuder till alla våra kunders hemsidor, känner vi nu att vårt supportpaket är riktigt bra och framför allt väldigt prisvärt.

Behöver du support till din WordPress-sajt?

Har du en WordPress-hemsida och känner att du behöver ett bra supportpaket? Kontakta Bozzanova så berättar vi mer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

One comment on “Bozzanova utökar sitt supportpaket”

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram