"Be your brand" Minälv

Be your brand hette dagens föredrag på Minälvs mingelfrukost och gjordes av Fredrik Zander från profilkedjan New Wave Mode. Det var helt klart ett inspirerande föredrag. Ett sånt som får en att börja fundera på vad man själv ska göra för att hela tiden vara och stärka sitt varumärke.

Mitt schema denna arbetsvecka på Bozzanova har verkligen varit fullbokad. Tre hemsideutbildningar varav en på distans via skype, ett fotoskjut där vi tog personalfoton till en hemsida, två hemsidelanseringar och givetvis en del programmering på pågående webbprojekt. Veckan avslutades med en bra fredag med Minälv-mingel och efter det blev det en goo-fika med Laila (Social And Share) på kontoret.

Innan vi tog helg satt jag och Johanna och spånade mer på frasen ”Be your brand” och hur vi kunde anamma detta mer hos oss och i vårt arbete på Bozzanova. En lång lista med punkter fick vi ihop. Nästa vecka får vi börja avverka dessa punkter.

Trevlig helg!

Publicerat av Jon Täng

Arbetar som webbutvecklarereklam- och webbyrån Bozzanova AB i Vänersborg. Dagarna fylls med WordPress, PHP, jQuery, HTML5 och CSS3.

Lämna en komentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *