Jon Täng

Frisörsalong Wikström & Norrman fräschar upp sin hemsida med Bozzanova

2 februari, 2015

Frisörsalongen Wikström & Norrman, i Vänersborg, fick inspiration på en utvecklingsresa och valde att satsa på att synas mer online. Steg 1 var att fräscha upp hemsidan och göra den mobilanpassad. Idag lanserade vi på webbyrån Bozzanova Wikström & Norrmans nya hemsida.

frisor-wikstromnorrman-bozzanova

Wikström & Norrmans nya hemsida bygger på Bozzanovas hemsidekoncept - Novastyle. Hemsidan drivs med publiceringsverktyget WordPress och temat använder ramverket Bootstrap, bland annat för att göra hemsidan responsiv och med det brukbar i flera enheter (mobilanpassad). Temats olika delar har också fått en mängd olika mikrodata (rich snippets) inbyggt, som vi hoppas ska ge sökmotorerna en liten extra knuff vid indexeringen.

Personalfotografering hos Bozzanova

Wikström & Norrman är våra första kunder som valt att prova personalfotografering hos Bozzanova. Vi drabbas ofta i våra webbproduktioner av att kunder inte har råd att anlita en professionell fotograf för att ta ordentliga personalbilder. Därför kände vi att vi borde erbjuda denna tjänst till en mycket rimlig peng i samband med våra webbproduktioner. Så idag var det premiär.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram