Frisörsalongen Wikström & Norrman, i Vänersborg, fick inspiration på en utvecklingsresa och valde att satsa på att synas mer online. Steg 1 var att fräscha upp hemsidan och göra den mobilanpassad. Idag lanserade vi på webbyrån Bozzanova Wikström & Norrmans nya hemsida.

frisor-wikstromnorrman-bozzanova

Wikström & Norrmans nya hemsida bygger på Bozzanovas hemsidekoncept – Novastyle. Hemsidan drivs med publiceringsverktyget WordPress och temat använder ramverket Bootstrap, bland annat för att göra hemsidan responsiv och med det brukbar i flera enheter (mobilanpassad). Temats olika delar har också fått en mängd olika mikrodata (rich snippets) inbyggt, som vi hoppas ska ge sökmotorerna en liten extra knuff vid indexeringen.

Personalfotografering hos Bozzanova

Wikström & Norrman är våra första kunder som valt att prova personalfotografering hos Bozzanova. Vi drabbas ofta i våra webbproduktioner av att kunder inte har råd att anlita en professionell fotograf för att ta ordentliga personalbilder. Därför kände vi att vi borde erbjuda denna tjänst till en mycket rimlig peng i samband med våra webbproduktioner. Så idag var det premiär.

 

Publicerat av Jon Täng

Arbetar som webbutvecklarereklam- och webbyrån Bozzanova AB i Vänersborg. Dagarna fylls med WordPress, PHP, jQuery, HTML5 och CSS3.

Lämna en komentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *