Relaterade inlägg (related posts) TNG Related Posts blir ett plugin

 

Har lekt lite med min kod för att visa relaterade poster till en bloggpost och gjort om denna kod detta till ett eget plugin. Ovan kan ni se resultatet till en av mina bloggposter.

Pluginet är långt i från färdigt, men beta-versionen tycker jag fungerar bra för att smygprova här på jontang.se. Förutom att TNG Related Posts är byggt i OOP så har jag även uppgraderat denna version av kod med att jag använder mig av utvald bild (featured image) för att lyfta fram de relaterade  inläggen lite extra, samt gjort det kompatibelt med Bootstrap 3.0 och därmed fullt responsivt.

Innan officiell lansering av TNG Related Posts så ska det bland annat till en inställningssida för att kunna anpassa tilläggets funktionalitet lite mer.

 

Publicerat av Jon Täng

Arbetar som webbutvecklarereklam- och webbyrån Bozzanova AB i Vänersborg. Dagarna fylls med WordPress, PHP, jQuery, HTML5 och CSS3.

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en komentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *