Jon Täng

Mingel med Bert Karlsson på Minälvs frukostmöte

3 maj, 2013

Bert Karlsson Ursands camping på Minälvs frukostmöte

Idag deltog Bozzanova, d.v.s. jag, Johanna och Marc, på Minälvs mingelmöte. Ett möte som idag hölls utomhus i vårsolen på Ursands camping i Vänersborg. Bert Karlsson och hans kompanjon Claes Bjerkne, som arrenderar och driver campingen, berättade om historien med affären och sina planer för Ursands camping.

En nyhet för i år är bland annat att Bert har flyttat sitt Melodifestivalsmuseum till Ursand och att det även kommer finnas ett tema Melodifestival i vissa nybyggda stugor. Under sommarmånaderna juli-augusti skulle det på onsdagar, fredagar och lördagar vara tillställningar med både musik och dans. Bert hoppas även att det ska lösa sig med bättre parkeringsmöjligheter inför säsongen.

Ett visdomsord som Bert delade med sig var att all publicitet är bra, även den dåliga. Så länge man inte ljuger om sina misstag utan istället erkänner att man har gjort fel, så skadar den inte.

Se bilder från Minälvträffen på Ursand.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram