Nätverka på Minälvs första höstträff – The Startup Adventure!

Solnedgång på Kinnekulle

Nu är semestern slut och första arbetsveckan på Bozzanova är snart avverkad. Hösten är väldigt nära, men det är mycket skoj händer denna höst. När arbetet nu är igång är det också tid för att gå på olika nätverksträffar. Den första nätverksträffen för mig blir Minälvs mingelfrukost, där första föreläsaren är Eric Wallin med sin föreläsning om The Startup Adventure. Vill du knyta kontakter är det möjligt för dig att gå dit, helt gratis. Anmäl dig som gäst på Minälvs hemsida. Vill man nätverka i Göteborg så kan man följa min kompis Annas blogg för bra nätverkstips.

Många andra roliga saker händer i höst. Bootstrap 3 har ganska nyligen blivit släppt med många intressanta förändringar. Fler spännande saker som händer i höst är bland annat släppen av WordPress 3.7 i oktober och 3.8 i december, samt det nya standardtemat, till WordPress, Twenty Fourteen.

På jobbet har vi redan ett tiotal webbprojekt som ligger i kö för produktion under hösten. Några av dessa ska bli lite extra kul att arbeta med då de innehåller lite nya utmaningar och problem som ska lösas. Då Bootstrap har kommit i nyversion ska även vårt koncept Novastyle uppdateras och byggas om en del.

Dela denna artikel