Jon Täng

Nu har jag flyttat...

24 september, 2013

Ipeer

Nu har jag flyttat jontang.se och även de flesta av mina andra sajter till nytt ett webbhotell. De sajter som jag ännu inte flyttat, ska flyttas inom kort. Jag har huserat hos Manufrog en längre tid, men har jag nu bestämt mig för att byta. Då jag fick en bra deal av vår kontakt, hos vår webbhotellsleverantör - ipeer - som vi använder på jobbet, kunde jag inte motstå.

Manufrog har jag inget ont att säga om. De har riktigt bra priser för den som inte har så mycket kapital till sin hemsida. Upptiden på servrarna är bra och jag har sällan haft andra driftproblem. Deras support är, enligt mig, helt superb. Det enda som är negativt och synd är att de har sina servrar utomlands, i USA och i England, vilket ger lite lång responstid. Och med senaste tidens övervakningsskandaler så känner jag, även om jag inte direkt har något stötande innehåll, att jag vill att min webbtrafik till webbservern mestadels ska ligga inom landets gränser.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram