Jon Täng

Nu provar jag TNG Bootstrap 2.0 RC på jontang.se

22 september, 2013

Efter lite arbete i helgen är det nu dags att prova en uppdaterad version av mitt tema - TNG Bootstrap 2.0 (RC). Temat har blivit uppdaterat och anpassat för Bootstrap 3.0.0 och Font Awesome 3.2.1. Men en av de större ändringarna är att jag byggt om det till att vara objektorienterat (OOP). Klassen Bootstrap Walker, som jag har lånat från 320press, har jag fixat till då den genererade felkod. Jag har även skapat en favicon till hemsidan, med verktyget Faviconer, som även ska fungera på retinaskärmar.

Det är dock lite saker kvar som ska fixas med temat. Bland annat så krockar css-klassen img-responsive med pluginet jQuery Colorbox. Samma klass ska även automatiskt läggas på alla bilder med en funktion som just nu är halvfärdig men lite buggig. Temat ska få mer postformats-mallar, samt så sidhuvud och menyn ska också få en liten upplyftning har jag tänkt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram