Jon Täng, webbutvecklare

Jon Täng, webbutvecklare

Hej, jag heter Jon Täng och är webbutvecklare. Jag bor tillsammans med min sambo och arbetar i Vänersborg. Min vardag handlar mycket om WordPress och SEO (sökmotoroptimering). Jag driver ett flertal bloggar och sajter.

Webbutvecklare på Bozzanova

Sedan april 2011 har jag varit anställd som webbutvecklare på Bozzanova Reklambyrå i Vänersborg. Mitt arbete handlar mestadels om WordPress, där jag bygger och utvecklar teman, plugins, widgets med mera, till våra kunder.

Högskolan Väst och annan utbildning

Jag har utbildat mig inom ämnen som media, informatik och datorteknik på bland annat Högskolan Väst genom programmet Webmaster samt fristående kurser på LTU och KTH. Under min studietid startade jag egen firma som gick under namnet TNGdesign och som jag drev mellan 2010-2012.

Kaliber K och andra nätverk

Sedan mars 2012 ingår jag i det kreativa nätverket Kaliber K, som under hösten 2012 blev leverantör till Trollhättans Stad samt en av åtta leverantörer till Västra Götalandsregionen.

Genom Bozzanova är jag en aktiv deltagare på marknadsföreningen Minälv i Trollhättan. Minälv anordnar mingelfrukostar med en aktivitet, ofta i form av en inspirerande föreläsning, en gång i månaden.

Följ mig via

Du kan även följa jontang.se på Facebook och Google+.