Jon Täng

Position Väst - hemsida för tillväxtzonen mellan Göteborg och Oslo är lanserad

15 oktober, 2013

Position Väst ett arbete av Bozzanova en del av Kaliber K

Idag hade Omställningskontoret+ kallat till presskonferens i Residenset i Vänersborg. Västsveriges media, samt representanter från västsvenska kommuner och Västra Götalandsregionen med flera, var samlade för att ta del av lanseringen av hemsidan Position Väst. Position Väst är ett projekt för att samla och marknadsföra 18 kommuner i västra Sverige i syfte att stärka regionens tillväxt.

Position Väst ett stort projekt

Position Väst är ett projekt som vi i Bozzanova har gjort tillsammans med företagen Axelson Information och Alsin design som alla ingår i nätverket Kaliber K. Hemsideprojektet har pågått sedan i våras och har äntligen nått till lansering. Axelson Information har stått för text, copy och projektledning, Alsin design för grafik och design. Vi på Bozzanova har stått för teknik, webbutveckling och uppbyggnad av hemsidans struktur och innehåll. Nästa fas i projektet, för oss på Bozzanova, är att implementera stöd för fler språk på hemsidan och få in översättningar, på engelska och norska, på hemsidans cirka 200 sidor.

Lanseringen av Position Väst fick ett stor medial uppmärksamhet, bland med följande inslag från TTela 1, TTela 2BohuslänningenSR P4 Väst och SVT Västnytt 1SVT Västnytt 2, SVT Västnytt 3. Detta är första hemsidan vi gjort på Bozzanova som fått så stor exponering första dagen. På uppmaning av oss har även de flesta inblandade kommuner länkat in till hemsidan, vilket förhoppningsvis kommer ge en fin pagerank.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 comments on “Position Väst - hemsida för tillväxtzonen mellan Göteborg och Oslo är lanserad”

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram