Jon Täng

Retorik trendar under augusti månad

18 september, 2013

Jag tittade lite på min statistik i verktyget Google Webmaster Tools och såg att under augusti månad så var det en ökning på sökordet retorik och frasen retorik tips och mina inlägg om Lisa och ElaineSnacka Snyggt hade fått lite extra trafik. Jag blev lite nyfiken och testade sökordet retorik i verktyget Google Trends och såg att varje år i augusti så skjuter detta sökord upp i höjden.

Andra inlägg jag skrivit som fått bra med besök under augusti är: 4 bra tillägg (plugin) till din WordPress-sajt, Gör din WordPress-hemsida flerspråkig med tillägget Polylang och WordPress är kul att arbeta med!

Arbetet med den nya WordPress-sajten fortlöper och gör framsteg. Det är ett stort projekt som kommer ta sin tid känns det som. Jag hoppas också att få lite tid över till att göra lite förbättringar på mina plugin: TNG Embed Widget och TNG Sitemap, samt göra uppgradering på mitt tema TNG bootstrap. Jag hoppas också på att få lite tid till att göra mina plugins anpassade för WordPress pluginkatalog, så jag kan ladda upp dem där.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram