Jon Täng

Tema för denna vecka: kundvård, Minälv och Kaliber K

6 september, 2013

Erik Walin föreläser om The Startup Adventure på Minälv

Denna vecka har vi haft fullt upp på kontoret. Nätverkande, möten och återknyta kontakter har varit lite av temat för veckan.

Idag, fredag, har jag varit på Minälv:s första mingelfrukost där Erik Wallin berättade om sin resa med The Startup Adventure, som jag tidigare har annonserat om här på bloggen. En mycket intressant och spännande historia som Erik delade med sig. Extra roligt var att jag fick övertalat Anna Lerneryd att komma upp till Trollhättan för att prova på en Minälv-träff. "Lite kort tid för mingel", tyckte Anna, men annars bra och intressant. Läs mer om Annas tankar om träffen.

Nästa mingelfrukost med Minälv, den 4 oktober, gästas av Per Holknekt.

Igår, torsdag, hade vi höstens första träff med vårt nätverk Kaliber K. Vi startade med en lunch på Grundsunds Hotell & Konferens för att senare förflytta oss till Malins sommarstuga, där vi fikade, pratade och diskuterade.

Resten av denna vecka, det vill säga måndag, tisdag och onsdag, har gått till kundvård, genom att göra uppdateringar på hemsidor, hos alla Bozzanovas kunder som har vårt supportpaket. Så nu har alla fått WordPress 3.6 och de allra senaste versionerna av de plugins som används på deras hemsidor.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram