TNG Accept Cookies – nytt WordPress-plugin

TNG Accept Cookies PluginJag har i dagarna gjort ett litet plugin till WordPress vid namn TNG Accept Cookies. Detta lilla plugin gör din hemsida lagligt enligt de lagkrav som finns i Sverige och EU.

Efter allt arbtete med WordPress kände jag att det var dags att lära mig lite mer om SVN (versionshantering) och hur det funkar att ladda upp ett tillägg i WordPress plugin-bibliotek. Så nu kan man hitta mitt första plugin hos WordPress – TNG Accept Cookies. Ladda hem det, installera det, betygsätt det.

Tanken är att mina andra plugin (TNG Embed Widget, TNG Google+ Badge Widget, TNG Sitemap och TNG Related Content) också så småningom ska finnas tillgängliga hos WordPress. Men de behöver få sig en rejäl genomgång och uppdatering först.

Glad Påsk!

2 svar till “TNG Accept Cookies – nytt WordPress-plugin”

  1. Tack, har letat efter ett sådant plugin med svensk översättning, kanske lite overkill med booststrap men du har sparat mig massor av tid:)

    • Så kul att du hittat mitt lilla plugin. Hoppas det fungerar bra för dig.

      Bootstrap var en snabb lösning för att få bra responsivitet och lite annan styling, men det ska jag modifiera till nästa uppdatering.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *