Jon Täng

TNG Embed Widget - Mitt första officiella WordPress plugin

9 maj, 2013

Härom dagen skapade och publicerade jag mitt första officiella WordPress-tillägg (plugin). Det går under det livfulla namnet TNG Embed Widget Plugin. Med detta tillägg i din WordPress-installation får du en enkel widget där du kan bädda in (embed) saker från olika tjänster, som t.ex. Youtube, Vimeo, Twitter med flera.

Pluginet finns inte ännu på WordPress.org. Måste göra lite licenstillägg samt lära mig rutinen för att få publicera där först.

Mer om pluginet kan ni läsa pluginets sida här på jontang.se. Där finns även en länk för nerladdning av pluginet.

Ge mig gärna lite feedback på pluginet här på bloggen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram