Jon Täng

Marketing Specialist / Webbutvecklare

TNG Embed Widget Plugin

TNG Embed Widget Plugin är ett mycket enkelt och basic plugin, som jag har skapat. Det tillägget ger dig en widget som du kan använda för att t.ex. visa video från Youtube, Vimeo, eller bädda in annat material från andra tjänster som WordPress stödjer för inbäddning. Det enda som man behöver göra är att kopiera länken, […]
Widgetinställningar

Widgetinställningar

TNG Embed Widget Plugin är ett mycket enkelt och basic plugin, som jag har skapat. Det tillägget ger dig en widget som du kan använda för att t.ex. visa video från Youtube, Vimeo, eller bädda in annat material från andra tjänster som WordPress stödjer för inbäddning.

Det enda som man behöver göra är att kopiera länken, ange önskad bredd, samt format (ratio) på inbäddningen, så får du en snygg inbäddad video, eller vad du nu bäddar in, i din sidopanel/widgetyta. Att använda titeln är valfritt.

tng-video-widget-plugin-resultat

Resultatet vid inbäddad Youtube-video

TNG Embed Widget Plugin använder sig av WordPress funktion för oEmbed, vilket gör att det har stöd för en mängd olika tjänster.

Följande tjänster ska/bör fungera för inbäddning:

Listan är saxad från WordPress Codex (2013-05-07).

 

Creative Commons-licens
TNG Embed Widget av Jon Täng är licensierad under en Creative Commons Erkännande-DelaLika 3.0 Unported licens.
Copyright 2022 Jon Täng
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram