Jon Täng

WP Smush.it och Crayon Syntax Highlighter är uppdaterade

20 augusti, 2013

I ett tidigare inlägg har jag berättat om hur roligt det är att arbeta med WordPress. De senaste veckorna har jag bidragit till lite förbättring. Efter ha uppmärksammat en buggar i tilläggen WP Smush.it och Crayon Syntax Highlighter och rapporterat dessa. Idag har dessa plugin släppts i nya versioner och buggarna har nu blivit fixade.

I WP Smush.it kunde man inte kunde spara inställningar. I Crayon Syntax Highlighter så fanns det en konflikt med Colorbox CSS. De har även förbättrats på några andra punkter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 comments on “WP Smush.it och Crayon Syntax Highlighter är uppdaterade”

 1. Hej igen Jon,

  Finns det några problem med att byta wp- tema från ett till ett annat? Tänker främst på SEO-problem. Har få inlägg men jobbat lite med inlänkningar mm.

  Tack på förhand!

  1. Hej igen Martin

   Det beror lite på temat, vilka funktionaliteter det innehåller. Men byter du mellan standardteman som Twenty Ten, Twenty Eleven etc, så kommer det inte innebära några direkta problem. Annars ska du vara försiktig med att ändra i länkstrukturen (permalänkar). Om du ändrar länkstruktur bör du göra 301 redirects på något vis för att inte skicka besökare till gamla felaktiga adresser. Ändring av länkstruktur påverkar också delningar på sociala nätverk och statistik.

 2. Förresten Martin, lite tips när du är ute och kommenterar på andras bloggar. Glöm inte att fylla i din webbadress till din egen hemsida/blogg. Alla inlänkar är viktiga för sökmotorer och deras ranking. Hade du haft din länk med i dina kommentarer hade du fått 500+ inlänkar till din hemsida härifrån. Skaffa dig också en Gravatar för att få mer personlighet och igenkännedom i dina kommenteringar.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram