Jon Täng

Marketing Specialist / Webbutvecklare
"Jag vill hjälpa företag och organisationer, stora som små, att synas bättre på internet. Detta genom att se till att deras innehåll på webbplatser, sociala kanaler och digitala annonser är optimerat, inspirerande och användarvänligt."

Jon Täng

Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jag heter Jon Täng och titulerar mig som och Digital Marketing Specialist och Webbutvecklare. Jag bor och arbetar i Vänersborg. Min vardag handlar mycket om digital marknadsföring och webbutveckling. Det jag tycker är mest roligt och intressant är SEO (sökmotoroptimering), SEM (Sökmotormarknadsföring), SMO (Social Media-Optimering) och SMM (Social Media-Marknadsföring).

På min fritid driver ett flertal webbplatser för att spetsa min kompetens, testa och utveckla mig i trender och tekniker.

Digital Marketing

Digital marknadsföring är ett ämne som jag brinner mest för. Sökoptimering (SEO) har jag alltid tyckt varit kul och är fortfarande den viktigaste biten i digital marknadsföring. Sociala medier med deras alla algoritmer och trender förändras ständigt och behöver därför optimeras (SMO). Med digital annonsering (SEM & SMM) är det relativt enkelt och billigt sätt att nå sin publik. Men framförallt så är det 100% mätbart jämfört med TV, Radio och Print.

Läs mer om Digital Marketing

Webbutveckling

Min åsikt är att hemsidan är den viktigaste kommunikationskanal ett företag eller en organisation har. Den är och ska alltid vara navet i all kommunikation. Detta eftersom det är den enda kanal som man äger själv. Den ska trimmas och underhållas dagligen. Den blir aldrig klar och ska ständigt utvecklas. Som webbutvecklare försöker jag alltid förenkla systemet för användare och göra det lätt för besökaren att snabbt hitta på hemsidan.

Läs mer om Webbutveckling
"Tack. Du är bäst!"
Isabella
Webbansvarig, Ursand Camping & Resort
"Va proffsig du är!"
Jenny
Kommunikatör, Fyrbodals kommunalförbund
Copyright 2020 Jon Täng
Do NOT follow this link or you will be banned from the site! linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram