Webbutveckling

Webbutveckling går snabbt framåt och det gäller för företag att hänga med. Hemsidan är den viktigaste kommunikationskanal ett företag eller en organisation har. Den är och ska alltid vara navet i all kommunikation. Detta eftersom det är den enda kanal som man äger själv.

WordPress

WordPress är ett publiceringsverktyg, eller CMS (Content Management System), som idag driver nästan 35 % av alla webbsidor på Internet. Vilket gör WordPress till en av de största aktörerna på marknaden. 

De senaste tio åren har jag i stort enbart utvecklat runt WordPress. I arbetet bygger vi teman, tillägg (plugins) och appar som använder sig av WordPress API:er.

Även privat har jag lagt ner en del tid på WordPress-communityn för att bidra på olika sätt för att göra systemet lite bättre. Bland annat genom att översätta plugin (Polylang och Yoast), rapportera in fel i WordPress Core och utveckla egna plugins.

Plugin Developer
Translation Editor
Translation Contributor
Webbutveckling med WordPress
WooCommerce: Ehandel till WordPress

E-handel

WooCommerce är ett tillägg till WordPress för att skapa en e-handelsplattform. WooCommerce står idag för 28 % av alla e-handelssajter i Världen.

 

Sidbyggare

Idag är det mycket vanligt att använda sig av s.k. Page Builders (sidbyggare) eller Website Builders (webbplatsbyggare) i WordPress. Elementor, WP Bakary, Divi, Oxygen och Gutenberg är några jag har provat att bygga hemsidor med.

Elementor

WP Bakery

Oxygen

Divi

Gutenberg

SiteVision

SiteVision är ett kraftfullt publiceringsverktyg (CMS) som kan användas för att driva webbplatser, intranät och e-handel. Sitevision är en svensk produkt och flitigt använd av våra kommuner, myndigheter och andra stora organisationer.

2018 blev jag Certified SiteVision Website Developer efter en att jag gått en kurs hos SiteVision i Örebro och avlagt mitt prov.

 

Sitevision

Tillgänglighet

För vissa organisationer är tillgänglighetsanpassning ett måste. För företag är tillgänglighetsanpassning till viss del frivilligt men nästan 1 av 10 besökare är i behov av bättre tillgänglighet - har ditt företag råd att avstå 10 % av besökarna på webbplatsen?

Läs mer om Tillgänglighetsanpassning.

Tillgänglighet kan föbättre SEO.

Behöver ni hjälp med Webbutveckling?

Behöver du eller ditt företag hjälp med Webbutveckling eller Digital Marknadsföring? Då hjälper jag gärna till.
Kontakta mig så kan vi diskutera lösning.

Kontakta mig om Webbutveckling
Copyright 2024 Jon Täng
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram