Hyr stuga i Dalsland

Jon Täng
Av Jon Täng  |  30 juli, 2020

Hyr stuga i Dalsland! Min stuga då alltså. Tidigare i år blev jag nämligen delägare i en stuga i Dalsland. Vi har tidigare användt oss av Novasol som agent, där man kunde hyra vår stuga i Dalsland.

Om vår Dalslandsstuga

Vår stuga är en utbyggd Dalslandsstuga med härlig panoramautsikt över en bedårande liten sjö. Njut av den dalsländska naturen på närliggande vandringsleder. Du kan även göra utflykter med t ex dressin eller kanot. Det finns gott om bär och svamp i skogarna och fisk i sjöarna (fiskekort krävs) i närområdet. Stugan ligger dessutom bara några minuter bort finns en av Sveriges bästa golfbanor - Forsbacka Golfklubb. I vår stuga bor du avskilt och ostört, men har ändå endast 15 km till Åmål - en idyllisk småstad vid Vänern - som erbjuder ett rikt utbud av kultur- och fritidsaktiviteter.

I stugans nedre plan finns kök och vardagsrum med öppen planlösning och öppen spis för mysiga hemmakvällar. På övre plan finns 3 sovrum med totalt 7 bäddar och barnsäng. Övervåningen når man via en smal och brant trappa. Utomhus finns tre uteplatser, varav en är under tak, där man kan njuta av den lugna miljön och den vackra utsikten från morgon till kväll. 30 meter från huset finns privat bad- och båtplats. Stugan har internet och TV med internationella kanaler, via fiber. Hyr din semesterstuga idag!

Marknadsför Dalsland

Som en liten hobby vill jag hjälpa andra företag och verksamheter inom besöksnäringen med marknadsföring. Detta kan vara andra boenden, restauranger, event, affärer, med mera i Dalsland. Jag kan publicera via hemsidan, eller de sociala kanaler, som vi använder till stugan.

Vill du få lite extra skjuts i marknadsföringen för ditt företag, eller event, i Dalsland? Kontakta mig för mer information - contact@jontang.se.

Glöm inte att följa Dalslandsstuga på sociala medier. Vi finns på Facebook, Instagram och Twitter.

Jon Täng: digital marknadsförare och webbutvecklare

Jon Täng

Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jag är Marketing Specialist / Webbutvecklare på Bozzanova Reklambyrå i Vänersborg. Digital Marknadsföring, Sökmotoroptimering, Google Ads, Social Ads, WordPress och Webbutveckling är min vardag.

Copyright 2024 Jon Täng
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram