SEO, marknadsföring och sociala medier hos Strandflickorna

Jon Täng
Av Jon Täng  |  4 december, 2013

Bozzanova håller föredrag i SEO, sociala medier och marknadsföring på internet hos Strandflickorna Hotell & Konferens

Igår höll Marc och jag ett litet föredrag eller seminarium i webbtrender, sökoptimering, sociala medier och marknadsföring på internet på uppdrag av Innovatum. Vi hade en mycket trevlig förmiddag med aktiva och intresserade deltagare hos Strandflickorna Hotell & Konferens i Lysekil.

I vår presentation berättade vi hur på Bozzanova arbetar och bygger upp webbplatser idag, med WordPress, Bootstrap och Font Awesome som komponenter. Vi gick igenom hur Google fungerar. Vi gav tips på hur man bör arbeta med sociala medier, hur man ska arbeta med Google+ inom företag och organisationer, samt hur man kan och ska arbeta med Google Adwords för kampanjer och annonsering.

Några bra verktyg för SEO

För att få grepp om sin hemsida, besökare och ranking av sina sökord (SEO). Vi tipsade om att man bör använda sig av dessa gratisverktyg om man optimerar sin hemsida mot Google:

Jon Täng: digital marknadsförare och webbutvecklare

Jon Täng

Digital Marketing Specialist / Webbutvecklare

Jag är Marketing Specialist / Webbutvecklare på Bozzanova Reklambyrå i Vänersborg. Digital Marknadsföring, Sökmotoroptimering, Google Ads, Social Ads, WordPress och Webbutveckling är min vardag.

Copyright 2024 Jon Täng
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram